Вчимося писати проекти разом

Відбувся навчальний тренінг до конкурсу проектів “Громадський бюджет міста Чорткова 2017-2021 роки”.

Навчання для авторів проектів проводили Уляна Терлецька і Ірина Куропась — експерти інституту регіонального розвитку м. Львів.

Спеціалісти детально розібрали всі кроки на шляху до створення цікавого, неординарного і потрібного для розвитку міста проекту. На успішному прикладі інших міст, де бюджет участі вже працює, розглянули критерії написання вдалого проекту. Працювали в імпровізованих групах і презентували новостворені ідеї проектів. Розповіли, хто може подавати проект, які вимоги існують до авторів, скільки проектів можна подати та де саме це зробити. А подати сформований проект разом із підписами на його підтримку можна як у ЦНАП, так і на сайті https://chortkiv.pb.org.ua/, заповнивши відповідну форму. Реєстрація проектів розпочнеться вже 15 червня!

До тренінгу долучились голови ОСББ, студенти Чортківського державного медичного коледжу і Чортківського коледжу економіки та підприємництва Тернопільського національного економічного університету та звісно ж небайдужі громадяни з активною громадською позицією.